‹ Like CoopStroom on Social Media

Nieuwe aandelenverkoop

CoopStroom staat aan de vooravond van de opstart van heel wat nieuwe en grote groene-energie projecten. Daarvoor hebben we uiteraard bijkomend kapitaal nodig. Daarom heeft de raad van bestuur beslist de limiet op de verkoop van aandelen op te trekken naar 20 aandelen per persoon. Zowel bestaande coöperanten als mensen, organisaties of bedrijven die nog geen aandelen hebben, kunnen vanaf vandaag aandelen kopen of bijkopen tot 20 aandelen per persoon, voor een totaal bedrag van 5000 €. 

Wij bieden u, als aandeelhouder, een jaarlijks dividend tot 6%, op uw investering. De hoogte van het dividend, wordt door de coöperanten bepaald, op de jaarlijkse algemene vergadering.

Zo hebt u een aanzienlijk hoger rendement dan bij de bank én investeert u mee in groene, lokale energie en in een betere toekomst.

Bent u nog geen coöperant ? Profiteer dan snel van dit voordeel en steun onze lokale, burger-energiecoöperatie, die scholen, organisaties, lokale overheden, ... helpt hun klimaatdoelstellingen te halen, door in hun plaats in hernieuwbare energie te investeren. Als coöperant krijgt u niet alleen een dividend uitgekeerd, maar krijgt u ook toegang tot ons autodeelsysteem en heel wat andere voordelen.

Alvast welkom in hét groene energiebedrijf van de burger, van u !

CoopStroom, voor én door burgers.

;